’s-Gravenzandseweg 62P, 2291 PE Wateringen info@djburnout.nl 070 26 000 45 06 48 41 43 58

Over Ons

De laatste jaren hebben DJ’s en drive-in shows de markt van feesten en partijen veroverd. Een logische ontwikkeling, want voor een relatief klein bedrag heeft u een feestelijk, avondvullend programma.

Met ruim 10 jaar ervaring, beschikt DJ Burnout over de kennis, creativiteit, ervaren DJ’s en professionals in geluid- en lichtapparatuur om ook uw feest tot een groot succes te maken.

Onze persoonlijke aanpak wordt al jaren gewaardeerd en geprezen door onze klanten. Elk evenement krijgt zijn eigen identiteit, van bruiloften tot moerans, van verenigingsfeesten tot school feesten; hierdoor krijgt uw feest een uniek karakter en zullen uw gasten zich uw feest nog lang herinneren.

DJ Burnout biedt u de mogelijkheid om, geheel vrijblijvend, kennis te maken en uw wensen kenbaar te maken. Communicatie is de sleutel tot een feest waar u in alle tevredenheid op kunt terugkijken!

Om uw feest nét dat beetje extra te geven kunt u onze show zelf samen stellen! Denk daarbij aan opties als een verlichte dansvloer, bellenblaasmachine, laaghangende rook maar ook Mickey Mouse, een popcornmachine of Confetti (Shooters) in de door u gekozen kleuren! Ook op de avond zelf kunnen u en uw gasten verzoeknummers doorgeven die door de DJ in het programma worden gemixt. Tegen scherpe tarieven bieden wij namelijk service, flexibiliteit, kwaliteit en de bijbehorende garanties..

DJ Burnout biedt als een van de weinige Hindoestaanse DJ’s maatwerk, een persoonlijke benadering en hoogstaande service. Al onze afspraken komen duidelijk op papier te staan en onze contracten zijn (in tegenstelling tot anderen) wél rechtsgeldig!